Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Серијата Gran Canaria воодушевува со еднобоен материјал во три различни бои. Покрај класичната темно сина, достапна е во две светли бои – огнено црвена и атрактивна зелена. Материјалот е тенок, брзо се суши, на допир е мек како памук и благо светкав. Елеганцијата ја следиме преку ткаенина со меки набори и префинет сребрен украс. Новина во серијата се лепените прерамки, тенки и фини, но сепак функционални.
/
1.159,00 ден
Градник со жица "Gran Canaria" - костим за капење
899,00 ден
Високи гаќички со преклоп "Gran Canaria"- костим за капење
1.839,00 ден
Едноделен костим за капење со жица "Gran Canaria"- костим за капење
1.669,00 ден
Фустанче "Gran Canaria"
1.159,00 ден
Градник со пенесто обликувани корпи "Gran Canaria" - костим за капење
659,00 ден
Rio гаќички "Gran Canaria"- костим за капење
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење со пенесто обликувани корпи "Gran Canaria"- костим за капење
1.159,00 ден
Триаголен градник со жица "Gran Canaria" - костим за капење
1.499,00 ден
Панталони со преклоп "Gran Canaria"
1.159,00 ден
Триаголен градник со жица "Gran Canaria" - костим за капење
659,00 ден
Panty гаќички "Gran Canaria"- костим за капење
1.159,00 ден
Push up градник со жица "Gran Canaria" - костим за капење
659,00 ден
Гаќички "Gran Canaria"- костим за капење