Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Гаќички за капење за момчиња „Dan“

Гаќички за капење за момчиња „Dan“

#48217
Гаќички за капење за момчиња „Dan“

Regular Price: 659,00 ден

Special Price 369,00 ден

Regular Price: 659,00 ден

Special Price 369,00 ден

Опис

Details

Гаќички за капење за момчиња со класичен слип крој за удобни летни детски активности. На еднобојните гаќички за капење спортски изглед им даваат контрасните паспули на страна.


-     детски купачи за момчиња
-     класичен слип крој
-     еднобојни купачи со контрасни паспули на страна

Полиамид: 80% Еластин: 20%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена