Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Гаќички за капење за момчиња »Natan«

Гаќички за капење за момчиња »Natan«

#48212
Гаќички за капење за момчиња »Natan«

Regular Price: 859,00 ден

Special Price 479,00 ден

Regular Price: 859,00 ден

Special Price 479,00 ден

Опис

Details

Гаќички за капење за момчиња со крој на боксерка ќе ги воодушеви малите јунаци, а нивните летни морски авантури ќе ги направи безгрижни. Гаќичките на струкот имаат украсна врвка, а изгледот го освежува комбинацијата од две бои.


-     детски купачи за момчиња
-     омилен крој на боксерка
-     моделот е освежен со комбинација од две бои
-     украсна врвка на струкот

Полиамид: 80% Еластин: 20%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена