Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Костим за капење за момчиња »Izak«

Костим за капење за момчиња »Izak«

#48233
Костим за капење за момчиња »Izak«

Regular Price: 659,00 ден

Special Price 369,00 ден

Regular Price: 659,00 ден

Special Price 369,00 ден

Опис

Details

Детски костим за капење со додадена апликација од принт со теренски возила на страничниот дел. Морските авантури ќе бидат поразиграни.

-     класичен костим за капење за момчиња
-     додадена апликација на страничниот дел
-     еластичен појас
-     врвка за врзување од внатрешната страна

Полиамид: 66% Полиестер: 15% Еластин: 19%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена