Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Костим за капење за момчиња »Marin«

Костим за капење за момчиња »Marin«

#48234
Костим за капење за момчиња »Marin«

Regular Price: 989,00 ден

Special Price 549,00 ден

Regular Price: 989,00 ден

Special Price 549,00 ден

Опис

Details

Детски костим за капење »Marin« од лесен материјал кој брзо се суши, со принт од едрилици погодни за опуштени активности на одмор. Костимот за капење го дополнува поширок еластичен појас кој нуди удобно прилегање и неограничена слобода при движењето.

-     шорц - костим за капење за момчиња
-     принт
-     мрежеста внатрешна постава во облик на гаќички
-     поширок еластичен појас

Полиестер: 100%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена