Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Костим за капење за момчиња »Svit«

Костим за капење за момчиња »Svit«

#48231
Костим за капење за момчиња »Svit«

Regular Price: 659,00 ден

Special Price 369,00 ден

Regular Price: 659,00 ден

Special Price 369,00 ден

Опис

Details

Детски костим за капење за момчиња »Svit«, со класичен крој погоден за различни спортски активности. Еднобојни купачи освежени со контрасни странични паспули. Еластичен појас со внатрешно врзување нуди удобно прилегање и неограничена слобода при движењето.

-     класичен костим за капење за момчиња
-     украсен контрасен паспул на страните
-     еластичен појас
-     врвка за врзување од внатрешната страна

Полиамид: 80% Еластин: 20%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена