Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенести корпи »Nantes« - костим за капење

Градник со пенести корпи »Nantes« - костим за капење

#40622
Градник со пенести корпи »Nantes« - костим за капење

Regular Price: 2.539,00 ден

Special Price 1.419,00 ден

Regular Price: 2.539,00 ден

Special Price 1.419,00 ден

Опис

Details

  • градник со пенести корпи - горен дел на костим за капење
  • вградени пенести корпи и жица, со набори на предниот дел кои ја нагласуваат ретро елеганцијата
  • моделот е примерен за поголеми броеви
  • детаљ- прстен со текстура на дрво на прерамката
  • врзување околу врат
  • закопчување на грбот
  • Mix & Match: стилски се надополнуваат со гаќичките (долни делови ) од серијата »Nantes«

Полиамид: 91% Еластин: 9%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена