НОВА КОЛЕКЦИЈА 

ПРОЛЕТ-ЛЕТО 2023

Зачини ја својата ноќ

Секси колекција за која од секогаш си мислела дека е резервирана само за на филм.

 

Сакаш да се чувствуваш одлично? Да, ве молам!

Дали си спремна за раздвижување на своето тело? Веројатно на почеток ќе ти оди малку побавно, но движењето од ден на ден ќе направи забележлива разлика во кондицијата и во тоа како се чувствуваш.

Најдобрата мотивација е нова долна облека.

 

 

Фотографија:@ana.zontar

ГИ ОБОЖУВАМЕ

УНАШИТЕ ОМИЛЕНИ ГРАДНИЦИ БЕЗ ЖИЦА

НАЈНОВИТЕ ПРИКАЗНИ ОД LISCA

© 2022 Lisca d.o.o. Сите права се задржани.