Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
Во вистинската долна облека жената освојува.
облека Lisca со многу шарм и стил. Брендот Cheek by Lisca разигран е со бои и дезени, наменет за младите заводнички.
Елеганција, префинетост и удобност
60-годишна традиција
Смела, заводлива и безвременска, истовремено млада, игрива и палава.