Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Блуза со 3/4 ракави »Okinawa«

Блуза со 3/4 ракави »Okinawa«

#49470
Блуза со 3/4 ракави »Okinawa«

Regular Price: 3.339,00 ден

Special Price 2.339,00 ден

Regular Price: 3.339,00 ден

Special Price 2.339,00 ден

Опис

Details

-     удобна блуза со јака
-     во предниот дел закопчување со копчиња
-     3/4 ракавите со помош на копчиња може да се наберат и да се скратат
-     засеци од страните
-     должина: 80 cm
-     боја песок – црна
-     животински - зебра дезен

Вискоза: 100%
Одржување
Одржување
-          придржувајте се кон симболите за одржување истакнати на етикетата
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена