Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Боксерки

Боксерки

#32026
Боксерки
999,00 ден
999,00 ден
Опис

Details

Мека и удобна долна облека е тоа што им треба на мажите за успешен ден. Претставува »must have« за секој маж кој посакува само најдобро за себе.

Машките боксерки воодушевуваат:
-   со удобноста на меката мешавина од модал,памук и еластин
-   со удобен широк ластик за идеално прилегање со Lisca натпис

Памук: 47% Модал: 47% Еластин: 6%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена