Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Боксерки

Боксерки

#32017
Боксерки
999,00 ден
999,00 ден
Опис

Details

Мека и удобна долна облека е она што му е потребно на секој маж за успешен ден. Машките боксерки воодушевуваат со:

- мека удобност која е мешавина на модал, памук и еластин,
- удобен и широк ластик во струкот за потполно прилегање и
- со тоа што претставуваат »must have« за секој модерен маж кој за себе го бара само најдоброто.

Памук: 41% Модал: 52% Еластин: 7%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена