Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Бразил боди »Forever«

Бразил боди »Forever«

#13090
Бразил боди »Forever«

Regular Price: 4.679,00 ден

Special Price 2.619,00 ден

Regular Price: 4.679,00 ден

Special Price 2.619,00 ден

Опис

Details

Овој убав модел на боди е погоден и како горна облека. Бидејќи нема корпи и потпори идеален е за оние дами кои сакаат удобност и слобода при носењето на долната облека. Задниот дел е исклучително заводлив бидејќи низ чипка се ѕирка дел од кожата, додека на вратниот заден дел има длабок V изрез. Симпатични ракавчиња од чипка, што на ова парче долна облека му даваат посебен шарм. Ножниот бразил изрез завршува со нежен и украсен порабен ластик. Посебност на ова боди е раскошниот детаљ од чипка на ножниот изрез, кој без страничен раб се протега до грбот.

-     бразил боди
-     лесен модел, без корпи и без жици
-     погоден и за горна облека
-     заводлив заден дел
-     V облик во вратниот изрез на грбот
-     бразил ножен изрез кој завршува со нежен украсен порабен ластик
-     симпатични ракавчиња од чипка
-     на располагање до големина 44

Полиамид: 74% Еластин: 26%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена