Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

кариера

Лисца д.о.о СкопјеРаспишува оглас за вработување на 1 референт за продажба со полно работно време на определено за:
  • Продажен салон на Лисца во Скопје
Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве квалификации:
  • ССС (ВСС – VII/1 се смета за предност)
  • Познавање на македонски и англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутери Microsoft Office
  • Работно искуство во продажба
  • Мотивација за тимско работење
Доколку ги исполнувате горе наведените услови, вашето CV (со слика) и мотивационо писмо испратете ги на lisca@t.mkили на адреса: Прашка 23, 1000 СкопјеОгласот трае 5 (пет) дена од денот на објавувањето.