Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

ПАКУВАЊЕ И ДОСТАВА

Купената стока се пакува во картонска амбалажа, а доставата се врши преку Карго експрес.
Поштарината за достава на пратката изнесува 150,00 ден.која се плаќа заедно со фактурата.

Време на испорака е 4-14  работни дена.