Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Едноделен костим за капење со пенести корпи »Okinawa«

Едноделен костим за капење со пенести корпи »Okinawa«

#43448
Едноделен костим за капење со пенести корпи »Okinawa«

Regular Price: 4.209,00 ден

Special Price 2.949,00 ден

Regular Price: 4.209,00 ден

Special Price 2.949,00 ден

Опис

Details

-     едноделен костим за капење со скриени пенести корпи
-     раскошни набори во делот на градите
-     малку отворен грбен дел
-     златна метална плочка која по желба може да се извади
-     прерамките се продолжуваат
-     комбинирајте со модните додатоци од серијата »Okinawa«

Полиамид: 90% Еластин: 10%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена