Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Едноделен костим за капење »Utila«

Едноделен костим за капење »Utila«

#43459
Едноделен костим за капење »Utila«

Regular Price: 4.009,00 ден

Special Price 2.809,00 ден

Regular Price: 4.009,00 ден

Special Price 2.809,00 ден

Опис

Details

  •     функционален едноделен костим за капење со вградена жица
  •     внатрешниот дел на корпите е поставен со power ликра постава
  •     пораб во деколтето со модерен геометриски дезен
  •     предниот дел е поставен со функционална power ликра постава за зацврстување на стомакот и обликување на линијата на телото
  •     декоративен појас со модерен геометриски дезен кој визуелно ја коригира линијата на телото
  •     широки прерамки кои по височина се продолжуваат
  •     прерамки кои овозможуваат различни начини на носење: класично или вкрстено
  •     оптимално прилегање и за поголеми големини
  •     достапен до длабочина на корпа Е
  •     длабок V – изрез на грбот

Полиамид: 78% Еластин: 22%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена