Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Секогаш убава и атрактивна црна и бела боја, комбинација која воодушевува во серијата Црес/Cres/. Дигитално печатење во црно-бели штрафти во дијагонална насока делува исклучително елегантно. Благодарение на сребрената тока, која го збогатуваат некои модели, серијата е уште позаводлива. Материјалот е направен од микро полиестерски влакна, па затоа, брзо се суши, има пријатен памук на допир и одлична заштита од УВ зраци.
/
1.159,00 ден
Градник со жица "Cres" - костим за капење
669,00 ден
Гаќички " Cres" - костим за капење
1.159,00 ден
Балконет градник со пенасто оформени корпи и жица "Cres" - костим за капење
999,00 ден
Триаголен push up градник "Cres" - костим за капење
1.669,00 ден
Едноделен костим за капење без жица со постава која обликува "Cres"
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење со пенесто оформени корпи "Cres"
999,00 ден
Парео "Cres"
1.669,00 ден
Kафтан "Cres"
1.329,00 ден
Фустанче "Cres"
1.499,00 ден
Фустанче "Cres"
1.669,00 ден
Фустанче "Cres"
659,00 ден
Гаќчки од серијата "Cres" - костим за капење
1.339,00 ден
Мајца со кратки ракави "Cres"