Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Модерна серија Itaka трендовски цветен принт и пепито дизајн е достапен во две колористички варијанти. Секогаш модерни во актуелната црно - бела боја со жив акцент на портокалови цвеќиња и сино -бела боја со небесно син цветен акцент. Некои модели ги красат прстени во боја, на серијата и додаваат елеганција и живост. Материјалот кога се носи убаво се прилагодува на телото и се враќа во неговата оригинална форма.
/
1.099,00 ден
Градник со жица " Itaka " - костим за капење
559,00 ден
Гаќички " Itaka " - костим за капење
1.099,00 ден
Градник со пенесто обликувани корпи " Itaka " - костим за капење
559,00 ден
Гаќички " Itaka " - костим за капење
1.829,00 ден
Едноделен костим за капење со жица " Itaka "
1.839,00 ден
Kaftan "Itaka"
499,00 ден
Flip flop папучи "Itaka"
659,00 ден
Торба „Itaka“
1.839,00 ден
Едноделен костим за капење со пенесто обликувани корпи " Itaka "
1.839,00 ден
Едноделен костим за капење со пенесто обликувани корпи без жица "Itaka"
899,00 ден
Pareo „Itaka“
1.829,00 ден
Фустанче "Itaka"
499,00 ден
Flip flop папучи "Itaka"