Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Модерено- елегантната серија на Java ја карактеризира колоритното прелевање од црна во малина / црвена од црна во тиркизно / зелена. Во двете варијанти прелевањето го надополнува водениот принт paisley и раскошна бордура со етно мотив. Како точка на и /i / се малите златни украси на прерамките или во деколтето. Материјалот кога се носи убаво се прилагодува на телото и се враќа во неговата оригинална форма. Кај оваа серија градникот можете да се проширува под градите.
/
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење со пенесто обликувани корпи " Java "
1.669,00 ден
Кошула 3/4 ракав " Java "
729,00 ден
Гаќичи "Java" - костим за капење
1.259,00 ден
Градник со пенесто обликувани корпи "Java" - костим за капење
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење без жици "Java"
999,00 ден
Високи гаќички со преклоп "Java" - костим за капење
1.259,00 ден
Градник со жица "Java" - костим за капење
1.669,00 ден
Кафтан "Java"