Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Модерна функционална серија изработена со принт апстрактни школки во сино -пешчана и црно -бело колоритна варијанта. Серијата е наменета за поголеми големини, а моделот го красат алки во форма на школки. Кај сите градници можете сами да го продолжите обемот под градите. А префинетиет, лесен материјал ќе овозможи убаво прилегање на телото и ви овозможува удобно да го носите.
/
1.159,00 ден
Градник со пенесто обликувани корпи "Kvarner" - костим за капење
659,00 ден
Гаќички "Kvarner" - костим за капење
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење со жица "Kvarner"
1.159,00 ден
Градник со жица "Кварнер" - костим за капење
659,00 ден
Гаќички " Kvarner " - костим за капење
899,00 ден
Pareo "Kvarner"
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење со пена без жици "Kvarner"
899,00 ден
Pareo "Kvarner"
2.009,00 ден
Едноделен костим за капење со пенесто обликувани корпи без жица "Kvarner"
1.499,00 ден
Туника "Kvarner"
1.669,00 ден
Фустанче "Kvarner"