Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
  • Елегантен серија на костими за капење Лефкас во акварел цветен принт/печатење/ и е наменета за оние кои имаат потреба од од костими за капење со поголеми броеви. Има на располагање во топли, свежи розеви /пинк нијанси и ладно, морска сина боја. Главна карактеристика на серијата е висококвалитетен материјал, наречен ВИТА, која е технолошки и еколошки доработен и добиен преку рециклирање. Тој е мек на допир, нуди одлично прилепување и обликување на телото, но исто така овозможува слобода на движење и се враќа повторно во неговата оригинална форма. Еластинот во производот има долг живот и висока отпорност на хлор, креми и масла за сончање. Дополнителната функционалност на поединечни модели го обликува телото. Градниците имаат можност за продолжување на обемот под градите.
/
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas
Lefkas