Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Фустан »Lima«

Фустан »Lima«

#49451
Фустан »Lima«

Regular Price: 3.339,00 ден

Special Price 2.339,00 ден

Regular Price: 3.339,00 ден

Special Price 2.339,00 ден

Опис

Details

-     фустан со прерамки
-     средна должина на фустан
-     малку е набран и има убав пад
-     скриен патент во страничниот шав за едноставно облекување
-     можност за носење на прерамките на повеќе начини (рамно или вкрстени на грбот)
-     зебра дезен

Вискоза: 100%
Одржување
Одржување
-          придржувајте се кон симболите за одржување истакнати на етикетата
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена