Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Гаќички »Guaraja« - костим за капење

Гаќички »Guaraja« - костим за капење

#41476
Гаќички »Guaraja« - костим за капење

Regular Price: 1.809,00 ден

Special Price 1.269,00 ден

Regular Price: 1.809,00 ден

Special Price 1.269,00 ден

Опис

Details

-     гаќички – костим за капење
-     висина на гаќичките 26 см
-     украсниот појас со прстен на предниот дел атрактивно го оживува моделот
-     изработка без шав на предниот ножен изрез и во струкот
-     Mix & Match: стилски одговараат со градниците (горните делови од костимите за капење) од серијата »Guaraja«

Полиамид: 90% Еластин: 10%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена