Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Гаќички »Kea« – костим за капење

Гаќички »Kea« – костим за капење

#41452
Гаќички »Kea« – костим за капење

Regular Price: 1.329,00 ден

Special Price 929,00 ден

Regular Price: 1.329,00 ден

Special Price 929,00 ден

Опис

Details

Удобен костим за капење изработен од најсовремен еко материјал Предивото е изработено од пластични шишиња, кои претходно ги загадувале морињата. Удобните гаќички се минималистички и го следат правилото помалку е повеќе, а првенствено во нив ќе се чувствувате одлично. Можете да ги носите од двете страни.

-     гаќички
-     минималистички модел
-     гарантираат одлично прилегање
-     удобност од рециклиран материјал
-     модерни
-     Mix & Match:стилски одговараат со градниците (горнитеделови од костимите за капење) од серијата “Kea”

Полиестер: 85% Еластин: 15%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена