Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенести корпи »Ensenada« - костим за капење

Градник со пенести корпи »Ensenada« - костим за капење

#40531
Градник со пенести корпи »Ensenada« - костим за капење

Regular Price: 3.149,00 ден

Special Price 2.199,00 ден

Regular Price: 3.149,00 ден

Special Price 2.199,00 ден

Опис

Details

-     градник со пенести корпи
-     скриената вградена жица и корпите на градите им даваат убав облик
-     модерен дезен со тропски лисја на корпите
-     тесни рабови кои се направени од еднобоен материјал убаво го завршуваат деколтето
-     прерамки без шав од еднобоен материјал
-     Mix & Match: стилски си одговараат со гаќичките (долните делови од костимите за капење) од серијата »Ensenada«

Полиамид: 85% Еластин: 15%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена