Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенести корпи »Utila« - костим за капење

Градник со пенести корпи »Utila« - костим за капење

#40539
Градник со пенести корпи »Utila« - костим за капење

Regular Price: 2.329,00 ден

Special Price 1.629,00 ден

Regular Price: 2.329,00 ден

Special Price 1.629,00 ден

Опис

Details

  •     градник со пенесто обликувани корпи и жица
  •     пораб на деколтето со модерен геометриски дезен
  •      прерамки кои по височина се продолжуваат
  •     прерамки кои се отстрануваат и овозможуваат различни начини на носење и врзување: класично, вкрстено или околу врат
  •     оптимално прилегање и кај поголеми големини
  •     достапен до длабочина на корпа G
  •     можност за продолжување на обемот под градите
  •     стилски одговара со гаќичките ( долните делови од костимите за капење) и додатоците од серијата »Utila«

Полиамид: 78% Еластин: 22%
Одржување
Одржување
-перете рачно или на 30°C по секое носење со средство за шарена или осетлива облека
-потполно исушете го костимот за капење пред да го складирате
-чувајте го во воздушеста, не во пластична кеса
-не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-маслата од кремите за сончање и сонцето со тек на време влијаат на интензитетот на бојата и материјалот (придржувајте се кон упатствата за одржување)
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена