Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
Оваа интернет страница содржи т.н. задолжителни колачиња (Cookies) со цел да се обезбеди непречена работа на страницата. Со потврдата за согласност дозволувате посета за статистичко следење на web страната , а вашите податоци (адреса на интернет протокол,идентификатори за колачиња) може да се користат за понатамошен маркетинг.

Оператор на податоците е Lisca д.о.о. Прешернова 4, Севница, Словенија, SI 66676177.
Согласноста може да ја отповикате кога и да посакате.
Серверот на кој се наоѓа оваа интернет страница има соодветна заштита.

Naziv kolačića Korištenje Tijek
frontend_cid Id korisnikova boravka prilikom ulaska na sigurnu domenu  session
external_no_cache Nastavci internet stranice   session
_ga Google Analytics – statistika pregleda stranice session
_gat Google Analytics – statistika pregleda stranice 2 godine
_gid Google Analytics – statistika pregleda stranice session
cc_advertising Označava slaže li se korisnik s korištenjem oglašivačevih kolačića  1 dan
cc_analytics Označava slaže li se korisnik s korištenjem kolačića u svrhu analiza  1 godina
cc_necessary Kolačići koji su potrebni za djelovanje stranice 1 godina
cc_other Označava slaže li se korisnik s korištenjem ostalih kolačića 1 godina
cc_social Označava slaže li se korisnik s korištenjem kolačića za društvene mreže  1 godina
confirmedlocation Označava slaže li se korisnik s pohranjivanjem lokacije zemlje iz koje se pristupa stranici 1 tjedan
_cfduid Cloudflare sigurnosnog nastavka session


Задолжителни колачиња:
Согласноста е автоматска бидејќи колачињата се задолжителни за функционирање на страницата и со нив не собираме лични податоци за посетителите на веб страницата.

Статистички колачиња:
Со потврдата за согласност дозволувате посета за статистичко следење на  web страната , а вашите податоци (адреса на интернет протокол, идентификатори за колачиња) може да се користат за понатамошен маркетинг. Оператор на податоците е Lisca д.о.о. Прешернова 4, Севница, Словенија, SI 66676177. Согласноста може да ја отповикате кога и да посакате.