Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Вреќичка за перење

Вреќичка за перење

#1010
Вреќичка за перење
259,00 ден
259,00 ден
Опис

Details


Со перење на градникот во вреќичка се спречува неговото оштетување.

Полиестер: 100%
Одржување
Одржување
-          придржувајте се кон симболите за одржување истакнати на етикетата
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена