Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник Spacer со обликувани корпи »Victoria«

Градник Spacer со обликувани корпи »Victoria«

#20189
Градник Spacer со обликувани корпи »Victoria«

Regular Price: 1.999,00 ден

Special Price 1.399,00 ден

Regular Price: 1.999,00 ден

Special Price 1.399,00 ден

Опис

Details

Градникот Spacer со обликувани корпи »Victoria« е исклучително мек, а обликуваните корпи се тенки , даваат чувство на сигурност и оптимална поддршка кај поголеми и потешки гради. Градникот одлично прилега на телото, проѕирен е и лесен и од вметнатата жица не чувствувате стиснатост, а материјалот го намалува потењето во топлите денови и дава незаменлива удобност додека го носите. Надворешната корпа е мазна и дава безрабен изглед под тесна гардероба. Корпите се изработени од специјална Spacer пена , која е плетена така што помеѓу слоевите прави 3Д пенести воздушни џебови.Така што воздухот уште полесно влегува низ корпата, а пената ја регулира размената на ладниот и топлиот воздух кој е затоплен од телесната температура.
Кај големината Е внатрешноста на корпите е појачана со специјален материјал за дополнителна потпора и удобност; грбен дел обликуван во У кој дополнително е поставен со функционален тул, така што градникот може да издржи потешки гради и дава целосна поддршка.

-      Градник Spacer со обликувани корпи и жица
-      внатрешноста на корпата на допир е како плиш
-      мазни корпи за безрабен изглед
-      грбниот дел обликуван во буквата У
-      декоративни прерамки кои се продолжуваат во висина
-      украсна машна
-      основно парче на долна облека, достапен до големина 95Е
-      големина на корпа Е: грбниот дел е појачан поради оптимално прилегање

Полиестер: 85% Еластин: 15%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена