Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенесто обликувана корпа “Danielle”

Градник со пенесто обликувана корпа “Danielle”

#20203
Градник со пенесто обликувана корпа “Danielle”

Regular Price: 2.199,00 ден

Special Price 1.539,00 ден

Regular Price: 2.199,00 ден

Special Price 1.539,00 ден

Опис

Details

Прекрасен градник од чипка со вшиена жица е сé што една жена може да посака од романтично и заводливо парче долна облека. Нуди одлична потпора а оптимално прилегање се добива со прерамките кои може да се прилагодат и со закопчувањето кое кај поголеми броеви е пошироко. На деколтето има додадено тенка чипка но сепак контурите се невидливи.

-     женствен градник со пенесто обликувани корпи
-     декоративен метален детаљ помеѓу корпите
-     за поголема удобност грбниот дел кај поголемите броеви е поставен со функционален тул
-     во понуда до Е корпа
-     широки прерамки и закопчување кај поголеми броеви за подобро прилегање

Полиамид: 85% Еластин: 15%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена