Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенесто обликувани корпи »Bella«

Градник со пенесто обликувани корпи »Bella«

#20191
Градник со пенесто обликувани корпи »Bella«
1.999,00 ден
1.999,00 ден
Опис

Details

Градник со чисти линии и со безрабни завршетоци е »muste have« парче гардероба кое секоја жена мора да го има во својот гардеробер.
Градникот со пенесто обликувана корпа »muste have« им дава на градите одлична потпора и убаво деколте; безрабните завршетоци даваат дискретност на долната облека под припиена гардероба. Градникот е вистински избор за секојдневно носење, се до големина 90 Е.

-      градник со пенесто обликувана корпа и жица
-      мазни безрабни корпи
-      удобни корпи
-      прерамки кои се продолжуваат
-      микро материјал
-      основно парче долна облека, достапно до големина 90Е

Полиамид: 90% Еластин: 10%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена