Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенесто обликувани корпи “Dea”

Градник со пенесто обликувани корпи “Dea”

#20206
Градник со пенесто обликувани корпи “Dea”

Regular Price: 2.199,00 ден

Special Price 1.539,00 ден

Regular Price: 2.199,00 ден

Special Price 1.539,00 ден

Опис

Details

Романтичен и женствен градник со пенести корпи и со вшиена потпора кој е дизајниран во духот на нежно будење на природата. Нежниот рустикален мотив од чипка на удобниот материјал одлично се дополнува со атрактивната еластична чипка и со малата машна. Градникот нуди целосно прилегање, а негова посебност се прерамките. Покрај вообичаените има и со украсни прерамки кои во грбниот дел имаат чипка во облик на пеперутка. Вистински рај за очите!

-     женствен градник со пенести корпи
-     идеално прилегање
-     мек материјал со мотив и еластична чипка
-     дополнителни украсни прерамки со грбен дел од чипка во облик на пеперутка
-     прерамките по желба може да се продолжат
-     во понуда до Е корпа
-     закопчување на три нивоа
-     пошироки прерамки и закопчување кај поголеми броеви за подобро прилегање
-     младешка елеганција

Полиамид: 35% Полиестер: 55% Еластин: 10%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена