Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Градник со пенести корпи Comfort Bra “Olina”

Градник со пенести корпи Comfort Bra “Olina”

#20142
Градник со пенести корпи Comfort Bra “Olina”
2.199,00 ден
2.199,00 ден
Опис

Details

За исклучителна удобност и прекрасно деколте одберете го градникот Comfort Bra кој воодушевува со:

-         удобен материјал со бисерен сјај,
-         пенести корпи за прекрасно деколте,
-         мазни корпи кои се незабележливи под припиена облека и
-         пошироки прерамки за пријатно носење, што е особено важно кај поголемите броеви.

Полиамид: 76% Еластин: 24%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена