Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Маица со пенеста корпа »Evelyn«

Маица со пенеста корпа »Evelyn«

#23247
Маица со пенеста корпа »Evelyn«
2.669,00 ден
2.669,00 ден
Опис

Details

Елегантна практична долна облека. Маичка со пенеста корпа е добар избор 2 во 1 , бидејќи ќе добиете градник и маичка во едно. Меканите SOFT корпи се мазни, без непријатни рабови, па затоа нема да остават траги под облеката. Нивната внатрешност е со пријатен кадифен допир.
Маичката е доволно долга за да ве загрее за време на постудените денови. Удобното плетиво е надополнето со еластична чипка на страничниот дел на корпата. Должината на прерамката може да се прилагоди според ваша желба.

-     маичка со пенести корпи
-     2u1 - градник и маичка во едно
-     мазни SOFT корпи без рабови - за невидливи рабови под облеката
-     внатрешниот дел од корпата е со пријатен кадифен допир
-     задниот дел е изработен од еластичен тул за подобро држење на пенастите корпи
-     луксузни чипкани детали на страничниот дел на корпите
-     прерамките поединечно се регулираат и кај поголеми величини се пошироки
-     практична и елегантна долна облека

Полиамид: 82% Еластин: 18%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена