Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Класични гаќи

Класични гаќи

#32016
Класични гаќи
929,00 ден
929,00 ден
Опис

Details

Мека и удобна долна облека е тоа што му треба на секој маж за успешен ден.

Машките слип гаќи воодушевуваат со:
-     мек удобен материјал од модал, памук и еластин
-     удобен широк ластик на струкот
-     претставуваат »must have« долна облека за секој модерен маж

ПЛАТИ ПОМАЛКУ, ДОБИЈ ПОВЕЌЕ!
При купување на 2 (два) пара машки гаќи (032016), без разлика на бојата или големината, за нив ќе платите само 1.329,00 ден.!

Попустот на LiscaMen 032016 се пресметува во потрошувачката кошничка.

Памук: 41% Модал: 52% Еластин: 7%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена