Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Класични гаќи

Класични гаќи

#32001
Класични гаќи

Regular Price: 859,00 ден

Special Price 599,00 ден

Regular Price: 859,00 ден

Special Price 599,00 ден

Опис

Details

Мека и удобна памучна долна облека е тоа што му треба на секој маж за успешен ден. Гаќите воодушевуваат со:

-     мек удобен памучен материјал
-     удобен широк ластик на струкот
-     претставуваат »must have« долна облека за секој маж


Памук: 95% Еластин: 5%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена