Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Маица со кратки ракави

Маица со кратки ракави

#31008
Маица со кратки ракави
1.129,00 ден
1.129,00 ден
Опис

Details

Мека и удобна долна облека е тоа што им треба на мажите за успешен ден. Претставуваат »must have« за секој модерен маж.

Маицата со кратки ракави воодушевува со:
-     мек материјал од мешавина на модал, памук и еластин
-     удобни при носење
-     украсна метална плочка со логото на Lisca

ПЛАТИ ПОМАЛКУ, ДОБИЈ ПОВЕЌЕ!
При купување на 2 (две) машки маици (031008), без разлика на бојата или големината, за нив ќе платите само 1.669,00 ден.!

Попустот на LiscaMen 031008 се пресметува во потрошувачката кошничка.

Памук: 47% Модал: 47% Еластин: 6%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена