Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

Гаќички bodi liner »Bella«

Гаќички bodi liner »Bella«

#22190
Гаќички bodi liner »Bella«
2.339,00 ден
2.339,00 ден
Опис

Details

Посакувате набрзина да го сокриете вишокот на килограми во пределот на струкот? Ако е така изберете ги bodi liner гаќичките кои вашето тело ќе го затегнат каде што е потребно и ќе обликуваат заводлива женска силуета. Овие корективни гаќички ги следат сите најнови модни трендови за обликување на линијата, женствени се и исклучително функционални. Предниот дел на гаќичките е поставен и ефикасно го обликува пределот кај стомакот, грбот и струкот. Гаќичките се изработени од материјалот clean cut кој не се превиткува и не се реси. А најдоброто од сé е што се потполно невидливи под облеката, така што малата тајна ќе остане само ваша.

-     гаќички за затегање на телото
-     удобни и функционални гаќички
-     поставен преден дел со shaper ефект кој ефикасно ги обликува стомакот, грбот и струкот
-     изработени се од материјалот clean cut кој е невидлив под горна облека

Полиамид: 71% Еластин: 29%
Одржување
Одржување
-          перете рачно или во вреќичка за перење; што се однесува до температурата, придржувајте се до упатствата на пришиената етикета
-          не ги туткајте пенестите корпи за време на перењето
-          белата долна облека перете ја со универзално средство, обоената со средство за осетлива облека
-          белата и шарената долна облека перете ја одвоено
-          по перењето, сушете под сенка
Плќање и достава
Начини на плаќање:
- при прием на пратка
- по профактура

Достава
- Карго експрес по цена од 100,00 ден
- рок на испорака од 4 до 14 работни дена