Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
25.7.2016

САЕМ MARE D'AMARE 2016


Во Фиренца од 23 до 25 јули се одржа најголемиот саем за костими за капење и долна облека Mare d'Amare кој од година во година станува се повеќе популарен. На него се преставија и голем број производители од дури 240 колекции на различни брендови меѓу кои беше и Lisca колекцијата за пролет-лето 2017.

Покрај купувачите од цела Италија, новата колекција на Lisca ја разгледаа и купувачи од Романија и Русија, како и бројни блогери и новинари.

Колекцијата на лице место беше претставена од прекрасната Злата Окугиќ, а моделите од новата колекција беа претставени и на модната ревија.