Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.10.2021

Есенска можност -20%

Есенска можност -20%

Акцијата трае од 14.10. до 24.10.2021.
Почестете се со нови и модерни парчиња од колекцијата есен/зима 2021, дури 20% поповолно. Одбери помеѓу долна облека, пижами или горна облека и уживај во носењето.

Акцијата важи на артикли од колекцијата есен - зима 2021. Попустите не се комбинираат. Попустот не се однесува на програмата за мажи. Попустот важи во интернет продавницата и во сите продавници на Lisca.


ДОЛНА ОБЛЕКАПИЖАМИОБЛЕКА