Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.12.2020

20% ПОПУСТ ВО РЕНОВИРАНИОТ ПРОДАЖЕН САЛОН НА ЛИСЦА ВО ТЕТОВО!

20% ПОПУСТ ВО РЕНОВИРАНИОТ ПРОДАЖЕН САЛОН НА ЛИСЦА ВО ТЕТОВО!

По повод отварањето на реновираниот продажен салон на Lisca во Тетово ви нудиме можност да изберете сé со 20% попуст (освен веќе намалените артикли).

Што ви нудиме? Можете да изберете артикли од нашата класична програма, новите колекции во модерна црна или бела боја, а посебно обратете внимание на луксузните нијанси - смарагдна или црвена.

Чипката или везот се неопходни. Вистинската мера на проѕирност кај градниците и гаќичките и интересните детали на нив со задоволство ќе ги прикажете во комбинација со чорапите од Lisca.

Посетете не во реновираниот продажен салон на Lisca во Тетово и искористете го попустот од 20% од 14. до 15.12.2020!