Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.5.2022

Реновирана продавница на Лисца во Т.Ц. Буњаковец

Летото полека пристигнува и ни носи свежина од бои на продажните места. Новите колекции ќе ја дополната вашата гардероба со свежи летни бои, тренди парчиња и удобни нови модели. Од сега ќе можете да ги погледнете во нашата реновирана продавница на Лисца во Т.Ц. Буњаковец.

Продавницата е уредена со посебно внимание за купувачите да се чувствуваат пријатно во неа.

По повод отварањето ви нудиме попуст од -20% на целиот асортиман кој можете да го искористите од 28.05. до 30.05.2022.

Во галерија погледнете ја новоотворената продавница на Lisca во Струмица: