Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
30.11.2018

20% Попуст за вистинско уживање

20% Попуст за вистинско уживање
Меки пижами, топла наметка, удобни материјали ... Кога деновите се пократки а ноќите подолги, поминуваме сé повеќе време во пижами - гледаме телевизија, читаме списание, појадуваме ... а за поголемо уживање во почетокот на декември ви подаруваме празнична можност.

Од 30 ноември до 6 декември 2018 година, можете да купите пижами од колекцијата Есен-Зима 2018 во продавниците на Lisca и во интернет-продавницата со 20% попуст.

Проверете ја понудата - можеби новата пижама или ноќница ќе биде одличен празничен подарок