Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
01.7.2021

-50% ПОПУСТ на второто парче костим за капење

-50% ПОПУСТ на второто парче костим за капење
-50% попуст важи на вториот производ - поевтин или производ со иста цена од колекцијата костими за капење 2021. Акцијата трае од 01.07. до 04.07.2021.

Акцијата важи и во сите продавници на Lisca и во интернет продавницата. Попустот се пресметува на каса., а во e - shop во потрошувачката корпа. Попустите не се комбинираат.


КОСТИМИ ЗА КАПЕЊЕ


ДОДАТОЦИ


ЗА МАЖИТЕ