Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10.2.2021

АКЦИЈА: 5x гаќички Cute = 999,00 ден

АКЦИЈА: 5x гаќички Cute = 999,00 ден

При купување на било која комбинација на класични памучни или бразил гаќички Cute, цената за 5 парчиња е само 999,00 ден.

Акцијата трае од 10. до 15.2.2021., односно до распродажба на залихите во продажните места и во е продавницата.