Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
04.11.2020

5х гаќички CUTE = 999,00 ден

5х гаќички CUTE = 999,00 ден

При купување на било која комбинација од CUTE гаќичките цената за 5 парчиња е само 999,00 ден.

Акцијата трае само од 4. до 8.11.2020 или до распродажба на залихите во интернет продавницата. Попустот автоматски се пресметува во кошничката.