Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.1.2019

ДОПОЛНИТЕЛНИ -20%

ДОПОЛНИТЕЛНИ -20%
Искористете ја оваа можност во Liscа, ве очекуваат дополнителни 20% попуст на веќе 30% намалени цени.

Дополнителниот попуст важи од 23.01.2019 до распродажба на залихите. Долна облека и блузи од колекцијата на Liscа за есен – зима 2018!

Дополнителниот попуст важи на продажните места на Liscа и во интернет продавницата.