Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
04.11.2019

НАГРАДЕНИ ВО FACEBOOK НАГРАДНАТА ИГРА „ПОГЛЕДНИ ЗАД ГРАДНИКОТ“

Познати се наградените во наградната игра „Погледни зад градникот“ која беше објавена на Facebook профилот на Lisca и траеше од 22.10.2019 до 03.11.2019.

Тоа се (имињата на нивните Facebook профили):

•  Vasilka Gjurchinovski
•  Blagica Milanovska
•  Viktorija Kostov
•  Milena Kochovska Boshkovska
•  Keti J. Jovanova
•  Leonora Atanasoska
•  Vicky Velichkovska
•  Katerina Tasevska
•  Dragana Andonovska Eftimova
•  Adriana Cvetkovska


Секоја наградена добива 1 x мамографски или ехо преглед на гради во реномирана клиника во Скопје.

Наградените треба да ги достават своите податоци (име,презиме, адреса и e-mail ) во inbox FB профилот на Lisca за да ги добијат сите информации за превземање на наградата.

Ви честитаме и Ви се заблагодаруваме на одличниот одзив и убавите коментари!