Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.6.2020

JЕДИНСТВЕНА МОЖНОСТ: СÉ СО -20%

JЕДИНСТВЕНА МОЖНОСТ: СÉ СО -20%

Не ја пропуштај единствената можност за купување на нова долна облека, костими за капење или пижами - само од 12. до 14. 6. 2020. СИТЕ ненамалени артикли можете да ги купите со 20% ПОПУСТ!

Акцијата важи само во интернет продавницата, внесете го КОД-от во потрошувачката кошничка при затварање на нарачката:     26LISCA46      

Попустите не може да се комбинираат.